ახალი კარბონარა View larger

კარბონარა

30

საშუალო

ფავორიტებში დამატება

ინგრედიენტები

მომზადება

უხეშად დაჭერით ბეკონი, მოთუშეთ კარაქში და ნიორში. ნიორი დაჭრის გარეშე დადეთ ტაფაზე, რომ არომატი გაუშვას, შემდეგ ამოიღეთ. ბეკონს გემოვნებით დაუმატეთ შავი წიწაკა. ამასობაში მოხარშეთ მაკარონი, 7-8 წუთის განმავლობაში. პარალელურად ორი კვერცხის გულს დაუმატეთ 3 ს/კ ნაღები, გახეხილი პარმეზანი და აურიეთ. ბეკონი რომ დაიბრაწება ქურა გამორთეთ და გადაიტანეთ ტაფაზე მოხარშული მაკარონი, თავისი ნახარში წვენით, წვენი არ დაგენანოთ. დაახლოებით 1 ჭიქა საკმარისი იქნება. ამის შემდეგ შეურიეთ ნაღების, კვერცხის და ყველის მასა. ამ დროს ქურა ისევ ჩართეთ და დააზლოებით 5-7 წუთი გააჩერეთ. სერვირების დროს მოაყარეთ კერძს ცოტა ყველი და სურვილისამებრ ბალზამიკოს ფოთლები. გაითვალისწინეთ კარბონარა მაშინვე უნდა მიირთვათ, ამიტომ მოამზადეთ იმდენი ულუფა რამდენ ადამიანსაც გინდათ რომ გაუზიაროთ.

მომხმარებელს ჯერ არ დაუფიქსირებია თავისი აზრი

შეფასების დატოვება

კარბონარა

კარბონარა

შეფასების დატოვება

მსგავსი კერძები

სიახლეების მიღება

Tellus aodio consequat seo.