ახალი კასეროლე View larger

კასეროლე

60

მარტივი

ფავორიტებში დამატება

ინგრედიენტები:

საშუალო ზომის ქათამი კარაქი - 115 გ 

სოკო ( შამპინიონი) - 480 გ 

თეთრი მშრალი ღვინო - 1/2 ჭიქა 

ფქვილი - 1/2 ჭიქა 

ქათმის ბულიონი - 1 ლ 

სპაგეტი - 450 გ 

საშუალო ზომის ხახვი - 1 ცალი 

რძე - 1 ჭიქა 

გახეხილი ყველი - 200 გ 

მარილი და წიწაკა - გემოვნებით

1) გარეცხეთ ქათამი, დაჭერით,დაასხით წყალი და ადუღეთ 30-40 წუთის  განმავლობაში საშუალო ცეცხლზე. ამოიღეთ ხორცი და დაელოდეთ, რომ გაცივდეს. ბულიონი შეინახეთ. 

2) აიღეთ ქვაბი, დადგით გაზზე და გაადნეთ მასში 2 ს/კ კარაქი,დაუმატეთ სოკო, დაჭრილი ხახვი და ჭიქის მეოთხედი ღვინო. კარგად ამოურიეთ და დაუმატეთ მარილი და პილპილი გემოვნებით. ცეცხლზე გააჩერეთ 7-8 წუთი,სანამ წყალი აორთქლდება. 

3) ქათმის ბულიონი დადგით ცეცხლზე და მასში მოხარშეთ 3 ნაწილად "დატეხილი"  სპაგეტი. ამასობაში,ქათმის ხორცს ძვლები  გამოაცალეთ. 

4) აიღეთ ღრმა ტაფა , გაადნეთ დარჩენილი კარაქი, დაუმატეთ ფქვილი და გააჩერეთ 1-2 წუთი. დაუმატეთ ქათმის ბულიონი და კარგად ამოურიეთ. ამის შემდეგ ამატებთ რძისა და 1/4 ს/კ ღვინის ნაზავს,მარილსა და წიწაკას (გემოვნებით). ურიეთ ,სანამ არ გასქელდება. გადმოდგით გაზქურიდან და დაუმატეთ ნახევარი პორცია ყველი. 

5) სოკო,სპაგეტი და მიღებული სოუსი აურიეთ საცხობ ფორმაზე , ზემოდან მოაყარეთ დარჩენილი ყველი და შედეთ ღუმელში 160 გრადუსზე, სანამ არ დაიბრაწება.

მომხმარებელს ჯერ არ დაუფიქსირებია თავისი აზრი

შეფასების დატოვება

კასეროლე

კასეროლე

შეფასების დატოვება

მსგავსი კერძები

სიახლეების მიღება

Tellus aodio consequat seo.