30
საშუალო
This product is no longer in stock
Warning: Last items in stock!
Availability date:
კარბონარა
ადრესატი :
* აუცილებელი ველი
ან გაუქმება
უხეშად დაჭერით ბეკონი, მოთუშეთ კარაქში და ნიორში. ნიორი დაჭრის გარეშე დადეთ ტაფაზე, რომ არომატი გაუშვას, შემდეგ ამოიღეთ. ბეკონს გემოვნებით დაუმატეთ შავი წიწაკა. ამასობაში მოხარშეთ მაკარონი, 7-8 წუთის განმავლობაში. პარალელურად ორი კვერცხის გულს დაუმატეთ 3 ს/კ ნაღები, გახეხილი პარმეზანი და აურიეთ. ბეკონი რომ დაიბრაწება ქურა გამორთეთ და გადაიტანეთ ტაფაზე მოხარშული მაკარონი, თავისი ნახარში წვენით, წვენი არ დაგენანოთ. დაახლოებით 1 ჭიქა საკმარისი იქნება. ამის შემდეგ შეურიეთ ნაღების, კვერცხის და ყველის მასა. ამ დროს ქურა ისევ ჩართეთ და დააზლოებით 5-7 წუთი გააჩერეთ. სერვირების დროს მოაყარეთ კერძს ცოტა ყველი და სურვილისამებრ ბალზამიკოს ფოთლები. გაითვალისწინეთ კარბონარა მაშინვე უნდა მიირთვათ, ამიტომ მოამზადეთ იმდენი ულუფა რამდენ ადამიანსაც გინდათ რომ გაუზიაროთ.
ძალიან გემრიელი
#1