ახალი ყვავილოვანი კომბოსტო ბაჟეში View larger

ყვავილოვანი კომბოსტო ბაჟეში

60

მარტივი

ფავორიტებში დამატება

მოსამზადებლად დაგჭირდებათ:

ყვავილოვანი კომბოსტო – 1 თავი
კვერცხი – 2 ცალი
ფქვილი – 2-3 ს/კ
საფანელი – 4-5 ს/კ
ნიორი – 1 კბილი
ნიგოზი – 80 გრ.
1 ჩ/კოვზი უცხო სუნელი, ხმელი ქინძი, ყვითელი ყვავილი
მწიკვი მუსკატი
1 ჩაის კოვზი ძმარი
3 ჭიქა გადადუღებული წყალი (თუ ბაჟე სქელია, გაზარდეთ რაოდენობა)
მარილი და წიწაკა
ზეთი შესაწვავად

მომზადების წესი:

ყვავილოვანი კომბოსტო დავტეხოთ და ამოვავლოთ ჯერ კვერცხიან მასაში, შემდეგ – საფანელში. როდესაც ყველას მოვამზადებთ, დავიწყოთ შეწვა. პარალელურად კი მოვამზადოთ ბაჟე: გატარებული ნიგოზი და სუნელები მოვათავსოთ ბლენდერში და კარგად დავაბლენდეროთ ორ ჭიქა გადადუღებულ წყალთან ერთად. როდესაც ბაჟეც გამზადდება და ყვავილოვანი კომბოსტოც შეიბრაწება, მოათავსეთ ლამაზ თეფშზე და გემრიელად მიირთვით.

მომხმარებელს ჯერ არ დაუფიქსირებია თავისი აზრი

შეფასების დატოვება

ყვავილოვანი კომბოსტო ბაჟეში

ყვავილოვანი კომბოსტო ბაჟეში

შეფასების დატოვება

მსგავსი კერძები

სიახლეების მიღება

Tellus aodio consequat seo.